Wednesday, 12 December 2012

what should i do?

Assalamualaikum


hello !. how your holiday?great?.hope so.but me,ermmmmmmm.have a good holiday with my pillow!.awesome right?.lol =='

okey,actually aku tak tahu nak update about what.seperti mana tajuk diatas tu.
what should i do?.ermmm,can  you thinking about it?

hurm,okey tak apa.mungkin korang korang semua pernah mengalami situasi sebegini.

  a: hai,boleh kenal?

betul kan?apabila situasi seperti ini ,sebenarnya aku tak tahu nak say apa.ye laa,nak kenal kenal jelaa.tak usah ler siap cakap nak kenal boleh.nampak disitu bukan mahu kenal tetapi nak mengatal.aku bukan sombong if ada orang say like that but,please laa.kalau nak kenal tu just chat and nonit to say nak kenal boleh bagai semua tu.bila kau dengan sekaum lelaki kau tak ada pula kau nak cakap macam tu.

actually aku tak kisah orang nak kenal,but jangan laa sampai tanya macam macam.just nak kenal je kan,tok sah laa nak melebih lebih.aku paling geram kalau dah sampai nak minta nombor telefon bagai.baru jee kenal jee kot nama ic pun tak tahu lagi dah nak nombor phone.lagi lagi yang jenis memaksa.memang tak laa aku bagi kan.

ada juga yang cakap sombong apabila kita tak balas chat dia or apa apa je laa.actually not sombong cuma maybe ada urusan yang tidak boleh dielakkan kee ataupun dia sedang main game tapi tak perasan dan ataupun maybe orang itu sudah berpunya.mana la kita tahu situasi orang tu kan.

pastu ada lagi yang tanya single ke tidak.bagi aku status "single or couple" tu tak payah kot dijawab.bagi aku laa.bagi korang yang tak kisah.nevermind.

aku rasa itu je kot buat masa ni.malas pula cakap lebih lebih.so,pada semua lelaki or perempuan yang nak usha usha itu,pada pada laa yee.tak payah laa sampai buat orang rimas kat kita.kalau orang itu tak nak dah laa kan.

aku cakap ni pun bukan nak cakap yang aku hebat laa sangat.no.but,aku rasa pasti ramai yang tidak suka apabila situasi tu berlaku.yang jenis tak kisah tu tak apalah.aku just bagi pihak yang tidak berapa suka laa.bukan tak suka tapi tak berapa suka laa.

sampai disini sahajalah for this entry,hope korang faham laa apa yang aku terangkan itu.tidak sama sekali mengutuk ataupun mengata siapa siapa pun.
Assalamualaikum.bubye =D

No comments:

Post a Comment