Tuesday, 14 February 2012

gadis yg bernama Nurul Atiqah

Assalamualaikum..halo korang!..aku nak kenal kan sorang awek ni!cun!jom usha dia..haha!..sebenarnyee niy kawan sekelas aku skali ngn kawan sefesyen aku..hehe.dia ni pon skrg da buat blog.ikut mcm aku.tpy blog nyee masih baru lagi laa..n dia niy giler all about fashion.same with me!.hehe!.korang tengok gambar dia cantek kan org nyee??yeah!sememangnyee cantik.*jealous!*..kalau korang nak kenal lebih kenal org nyee,korang boleh cari kat facebook.tpy pandai2 laa cari yee.hehe!.kalau da add dia kat fb,jgn lupa follow her blog!jom usha ramai2 blog dia!*da mcm promote produk pulak*...okey itu saje..tak ley bgtaw byk2 pasal awek niy..haha!..jgn tengok lama2 gambar tuh,nnt terpukau baru tahu!..haha!
okeoke..Assalamualaikum.bubye!=)

4 comments:

  1. ehh waii..dyer ketawa sebab gembiraa larhh waii....yerk ar awekk dyer ad kat bl0gg kaw...hahaha... ^__^

    ReplyDelete
  2. awekku glamor masuk blog!..haha!

    ReplyDelete