Wednesday, 2 October 2013

yeayyy ada orang belanja !

Assalamualaikum

semalam habis je tuisyen abang aku ambil aku kat tempat tuisyen as usual laa kan . tiba tiba pelik ,kenapa abang aku tak parking kereta kat dalam . enjin pun tak reti reti nak stop . aku baru je nak turun kereta , ibu ayah dengan adik aku keluar . ek eh , terkejut aku . kenapa semua keluar reramai kan . rupa rupanya abang aku nak belanja mekdi . istilah omputihnya mcd laa . al maklumlah kampung sikit . haha . padahal satu dunia ni kot dah tahu mcd . overnya kauuu ni jah -.-

dengan hati girang tak terkata tersengih je aku dalam kereta . hamboii girang bagai lagi kau . hahaha . sampai je mekdi , awat ramai noh orang . sampai depan kaunter blur aku nak order apa sebab abang kaunter tu comel sangat . okey tipu . sebenarnya muka abang kaunter tu macam familiar jee . tapi its okey . 

last last ibu aku order kiteorang semua gcb burger . alaaa, yang baru tuu . yang dalam tibi tuu . haha .susah sangat nak order kan . tapi ayah aku ibu order burger apa entah . tapi itulaa yang paling aku suka ==' .



hambik kau kuning burger tu jadinyaa . mana tak nya dia punya pembalut tu warna kuning . jadilaaa macam tu . malam tu memang makan burger jee . ayam habis . huhu . melepas aku nak makan ayam . tapi apa kan daya hanya insan yang lemah tidak mampu untuk mentakdir kan sesuatu . eceh ! poyo laa kau najwa . 

kejap lagi tengah sedap sedap aku nak makan burger gcb ni boleh pulak ada kawan aku . betul betul mengadap aku . haha . sengih sengih je laa kan sambil sambil makan burger . aku ni dah laa kalau makan burger memang tak sah kalau tak comot satu tapak tangan .hahha . dengan tudung aku yang dah tak betul . huduh betul aku makan ==' tapi wa cakap lu memang sedap laaa !

apa apa pun terima kasih abang belanja makan mekdi ! walaupun tinggal lagi secoet tak habis . hahha .
so, sampai sini sahaja laa entry kali ni . hope u guys enjoy !
Assalamualaikum. bubye :D

2 comments:

  1. bila ada yang nak belanja HARUSLAH makan kan :-)

    ReplyDelete
  2. bukan harus jee tapi wajib ! :)

    ReplyDelete